Català Arabic Chinese Deutsch English Español Français Hebrew

Publicacions

La lógica del terror. Stalin y la autodestrucción de los bolcheviques, 1932-1939

Dijous, 28 d'abril de 2011

Autor: J. Arch Getty, Oleg V. Naumov

Editorial: Memoria CriticaLa caiguda del règim soviètic va permetre l'accés a molt documentació, fins aleshores secreta, que ha permès aclarir molts punts d'aquest període històric. En aquest llibre, s'analitza tota la documentació referida a les purgues stalinistes prèvies a l'inici de la 2ª Guerra Mundial, que li van permetre fer-se amb el poder absolut. L'obra que us presentem, mostra els mètodes de manipulació a tots els nivells, els càstigs, els judicis, la persecució de tota mena de pensament que no fos l'oficial i emanat directament d'Stalin.


CERCADOR
Butlletí
Subscriu-te al butlletí electrònic i et mantindrem informat regularment per correu electrònic
Vídeo Miquel Sellarès: seguretat i defensa
Miquel Sellarès, periodista i director del Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya (CEEC) ens explica en aquesta entrevista que els cossos de seguretat d'una Catalunya independent han de ser una policia moderna, integrada a Europa i que reflecteixi la societat que serveix.
Presentació del llibre 'Gihadisme: l'amenaça de l'islamisme radical a Catalunya' de Jofre Montoto
L'analista de seguretat i del CEEC (Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya), Jofre Montoto, durant la presentació del seu llibre 'Jihadisme: l'amenaça de l'islamisme radical a Catalunya'.
imatge decorativa
Av. Gaudí, 13 1r 2a
08025 Barcelona
info@ceec.cat
T. 93 454 97 02
F. 93 454 97 03
Desenvolupat per Calidae
Trust Rating
Biz Rating
Not Yet Rated
Loading
ceec.cat
CloseClose